VAN DOORN BEVERAGESVAN DOORN BEVERAGES МИНИСТЕРСТВО ЗА КУЛТУРА АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТ ДТИРЗ ВИНАРИЈА СОПОТ ИМИКА МАГАЗИН WINE SPIRIT СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ АСТИБО МИН.ЗА ИНФОРМАТИЧКО ОПШТЕСТВО ФЛУИДИ ХОТЕЛ БИСЕР SYNERGY БИЗНИС ЦЕНТАР ЗДРУЖЕНИЕ НА МЛАДИ ПРАВНИЦИ МИНИСТЕРСТВО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ ROYALHOUSE иванаК. НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЈА ЗА ЕОПМ ЛИНЕА НЕПТУН
Решение

Преку дизајнот на веб страната која го следи
корпоративниот изглед на амбалажата на пијалокот
успеавме да добиеме модерна слика со моќни
компоненти. Во процесот на развојот на оваа веб
страна нималку ги штедевме сите наши познавања од
областа на анимацијата и програмирањето. Развивме
интро видео чие вчитување на одзема премногу
време а во себе содржи неколку фази на изработка:
моделирање на 3Д објекти, анимација, рендер,  како
и 2Д анимирање и постпродукција. Специјално за
овој бренд се изработи и авторска музика која е брза,
енергична и го следи видеото во секоја секунда.
Самата веб страна содржи 3Д анимирани објекти кои
не пречат во брзината на отворање на контент
страните. Уникатните аудио и визуелните ефекти
програмирани специјално во овој случај  ја прави
оваа веб страна ултра модерна и во исто време
лесна за пребарување по нејзините содржини.
Успехот на оваа страна направи VAN DORNE
BEVERAGES да стане дел од листата на нашите
редовни и лојални  клиенти.  

www.spam-energydrink.com

Предмет

Пролетта 2008 година за првпат се запознавме со
VAN DOORNE BEVERAGES. Холандска компанија чија
главна дејност е производство и пакување на
пијалоци. На пазарот го претставија нивниот
енергетски пијалок SPAM кој беше непознат на
пазарот во Холандија и во светот. Потребата од
презентација на овој бренд преку нова и модерна веб
страна беше неопходна.


Задача

- Дизајн и програмирање на нова веб страна, која ќе
  го одземе здивот на посетителите и која ќе ја
  отсликува енергијата на овој пијалок;
- Дизајн на амбалажа на други производи од
  програмата на Van Doorne Beverages;
- 3D моделирање на призводи  и продуктни рафтови;
- 3D видео анимации за клубски и диско монитори.

КОИ СМЕ НИЕШТО РАБОТИМЕПРОЕКТИКЛИЕНТИКОНТАКТ
корисници
профил
приказ
стапи во контакт
© 2012  adverta Crative Studio
СОРАБОТНИЦИ
алијанса
претставување
UK   MK
follow us on: