Преедмет

Нептун е на листата на нашите клиенти уште од 2008
година. Долгогодишна соработка која сеуште ја
одржуваме и трае. Одржувањето на имиџот на
високо ниво е нашата примарна цел и задача.

Задача

- Изработка на ТВ и радио реклами;
- Адаптации на корпоративни ТВ и радио реклами;
- Графичко уредување на промотивни летоци;
- Дизајн и одржување на веб страна;

Решение

Во реализацијата на зададените задачи се трудевме
пред се да ги задоволиме стриктните барања на
маркетинг секторот во Нептун преку
имплементирање на новини и свежи идеи во
креативните решенија.
Дали стануваше збор за изработка на ТВ реклама за
промоција на производи, 3Д анимации или графички
решенија на промотивните летоци, постојано
воведувавме нови правци кои се истакнуваа од
конкуренцијата.
НЕПТУНкорисници
профил
приказ
стапи во контакт
© 2012  adverta Crative Studio
КОИ СМЕ НИЕШТО РАБОТИМЕПРОЕКТИКЛИЕНТИКОНТАКТ
СОРАБОТНИЦИ
алијанса
VAN DOORN BEVERAGES МИНИСТЕРСТВО ЗА КУЛТУРА АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТ ДТИРЗ ВИНАРИЈА СОПОТ ИМИКА МАГАЗИН WINE SPIRIT СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ АСТИБО МИН.ЗА ИНФОРМАТИЧКО ОПШТЕСТВО ФЛУИДИ ХОТЕЛ БИСЕР SYNERGY БИЗНИС ЦЕНТАР ЗДРУЖЕНИЕ НА МЛАДИ ПРАВНИЦИ МИНИСТЕРСТВО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ ROYALHOUSE иванаК. НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЈА ЗА ЕОПМ ЛИНЕА НЕПТУН
претставување
UK   MK
follow us on: