КОИ СМЕ НИЕШТО РАБОТИМЕПРОЕКТИКЛИЕНТИКОНТАКТ

Што е ANANSE NTONTAN? Ananse Ntontan е западно африкански адинкра-симбол кој ја симболизира мудроста, креативноста и комплексноста на животот. Откако нашите претци преку пештерската уметност ни покажаа дека креативноста е запишана во нашата ДНК, ние одговоривме на предизвикот и го продолжуваме нивниот завет.
претставување
корисници
профил
приказ
стапи во контакт
© 2012  adverta Crative Studio
СОРАБОТНИЦИ
алијанса
UK   MK
follow us on: