Предмет

Линеа претставува уште една штипска конфекција која
долго време успешно опстојува на странскиот и
домашниот пазар. Искуството во работењето и новите
модерни колекции бараа соодветна презентација
преку нови и модерни каталози.

Задача

- Ретуширање и фотографија;
- Графичко уредување и припрема за принт на
  постери и каталози за колекција Есен- Зима 2010 и
  Пролет-Лето 2012.

Решение

Концептот што го одбравме во креирање на овие
каталози беше едноставен. Посветивме големо
внимание уште на самиот почеток.
Бирање на соодветни модели, професионален
фотограф, сценографија за снимање и внимателно
одбирање на најдобрите фотографии. фокусот беше
поставен на соодветната колекција која ја носеа
прекрасните и легантни модели. Вниманието
посветено на деталите на изработка и
комбинирањето на модните додатоци ни дадоа
перфектна основа за графичкото уредување на
соодветните каталози.

ЛИНЕА МОДНА КУЌАкорисници
профил
приказ
стапи во контакт
© 2012  adverta Crative Studio
КОИ СМЕ НИЕШТО РАБОТИМЕПРОЕКТИКЛИЕНТИКОНТАКТ
СОРАБОТНИЦИ
алијанса
VAN DOORN BEVERAGES МИНИСТЕРСТВО ЗА КУЛТУРА АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТ ДТИРЗ ВИНАРИЈА СОПОТ ИМИКА МАГАЗИН WINE SPIRIT СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ АСТИБО МИН.ЗА ИНФОРМАТИЧКО ОПШТЕСТВО ФЛУИДИ ХОТЕЛ БИСЕР SYNERGY БИЗНИС ЦЕНТАР ЗДРУЖЕНИЕ НА МЛАДИ ПРАВНИЦИ МИНИСТЕРСТВО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ ROYALHOUSE иванаК. НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЈА ЗА ЕОПМ ЛИНЕА НЕПТУН
претставување
UK   MK
follow us on: