Предмет

Флуиди е компанија од Република Косово со долга
традиција во производство и пакување на пијалоци.
И таа е дел од клиентите кои соработуваат со нас
уште од почетокот на нашето постоење. Во
долгогодишната соработка успеавме да креираме
нови и модерни дизајни на неколку амбалажи за
безалкохолни и енергетски пијалоци.

Задача

- Дизајн на шишиња (1L пластика и 250ml стакло);
- Дизајн на лого за енергетски пијалок Double Force;
- Дизајн на етикети и лименка на енергетски пијалок
  Double Force.
Решение

Многу јасно и едноставно, дизајнот за амбалажата
секогаш треба да биде модерен и пред се
функционален. Такви се и дизајните за шишињата на
Jaffa Champion.
Внимателно го работевме секој детал, изработивме
целосен технички цртеж и реален објект од глина.
На крајот 3Д моделот даде јасна слика за целиот
производ.

Дизајнот на логото и изгледот на лименката за
енергетскиот пијалок Double Force ја отсликува моќта
на пијалокот. Одбраните бои и модерната лименка го
прави овој производ уникатен на косовскиот пазар.
ФЛУИДИкорисници
профил
приказ
стапи во контакт
© 2012  adverta Crative Studio
КОИ СМЕ НИЕШТО РАБОТИМЕПРОЕКТИКЛИЕНТИКОНТАКТ
СОРАБОТНИЦИ
алијанса
VAN DOORN BEVERAGES МИНИСТЕРСТВО ЗА КУЛТУРА АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТ ДТИРЗ ВИНАРИЈА СОПОТ ИМИКА МАГАЗИН WINE SPIRIT СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ АСТИБО МИН.ЗА ИНФОРМАТИЧКО ОПШТЕСТВО ФЛУИДИ ХОТЕЛ БИСЕР SYNERGY БИЗНИС ЦЕНТАР ЗДРУЖЕНИЕ НА МЛАДИ ПРАВНИЦИ МИНИСТЕРСТВО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ ROYALHOUSE иванаК. НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЈА ЗА ЕОПМ ЛИНЕА НЕПТУН
претставување
UK   MK
follow us on: