Предмет

Ивана Коцева, познат млад моден дизајнер кој веќе
подолго време живее и работи во Лондон. Потребна
беше on-line презентација на колекциите што таа ги
изработила преку модерна и ексклузивна веб страна
прилагодена на пазарот во кој таа работи.

Задача

- Дизајн, програмирање и хостинг на веб страна.
Решение

Едноставен и чист дизајн.
Со примената на авангардни решенија добивме
модерен и уникатен изглед со што се доближивме на
принципот на размислување и дизајнирање на Ивана,
притоа не губејќи од функционалноста и намената на
страната.

www.ivanak.co.uk

иванаK.корисници
профил
приказ
стапи во контакт
© 2012  adverta Crative Studio
КОИ СМЕ НИЕШТО РАБОТИМЕПРОЕКТИКЛИЕНТИКОНТАКТ
СОРАБОТНИЦИ
алијанса
VAN DOORN BEVERAGES МИНИСТЕРСТВО ЗА КУЛТУРА АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТ ДТИРЗ ВИНАРИЈА СОПОТ ИМИКА МАГАЗИН WINE SPIRIT СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ АСТИБО МИН.ЗА ИНФОРМАТИЧКО ОПШТЕСТВО ФЛУИДИ ХОТЕЛ БИСЕР SYNERGY БИЗНИС ЦЕНТАР ЗДРУЖЕНИЕ НА МЛАДИ ПРАВНИЦИ МИНИСТЕРСТВО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ ROYALHOUSE иванаК. НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЈА ЗА ЕОПМ ЛИНЕА НЕПТУН
претставување
UK   MK
follow us on: