Аддверта е креативно студио основано во 2008 г. од страна на млад и амбициозен тим на креативни луѓе.
Специјализирано е за брендирање, визуелен идентитет, пакување, принт, графика, публикации, дизајн за веб страни и програмирање, видео и аудио продукција,
3D моделирање, 3D анимација и постпродукција. Креираме уникатни дизајни за нашите клиенти со едноставен и храбар пристап што им помага на брендовите да се истакнат од конкуренцијата.
Искуството на нашата компанија е стекнато преку услуга на широк спектар на клиенти од Соединетите Американски Држави, Австралија, Тајланд, Австрија, Холандија, Германија, Грција, Албаниа, Косово и секако веќе неколку години превземавме и проекти од некои од поголемите Македонски компании и владини институции. Аддверта се фокусира на градење на долгогодишна лојалност со своите клиенти преку задоволување на нивните барања и третирање на истите како партнери во процесот на креирањето.
Основната цел на Аддверта креативно студио е развој и поддршка на брендови.
КОИ СМЕ НИЕШТО РАБОТИМЕПРОЕКТИКЛИЕНТИКОНТАКТ
корисници
профил
приказ
стапи во контакт
© 2012  adverta Crative Studio
СОРАБОТНИЦИ
алијанса
претставување
UK   MK
follow us on: