© 2012  adverta Crative Studio
Адверта во чекор со револуцијата - Се "мобилизира"!

Развиваме интелигентни мобилни решенија. Со вкупно 850.000 Андроид уреди активирани дневно, Андроид
оперативениот систем е најголемиот предизвик за сите програмери. Добро познат, со многу голем избор на бесплатни
апликации може да се каже за сигурно, дека тој ќе биде на врвот за многу долг период.

Како компанија со целосна услуга за развој на мобилни решениа, ние ја земеме Вашата идеја од концепт и ја развиваме
да работи на различни платформи како што се: Android, Android Tablet, Kindle Fire, iPad, iPhone, iPod Touch, and Microsoft
Windows,  а во меѓувреме Вие можете да се вклучите во процесот многу или малку, онолку колку што Вие ќе посакате.


Последен проект: “ISIS remote control”

ISIS ДТ Пропаганда е компанија со инвентивна маркетинг позадина. Мисијата на оваа компанија е промовирање на нови
и уникатни алатки за рекламирање. Целта на овој прект беше да се развие далечински веб контролен систем (CMS) и
апликација која ќе работи со новите Android базирани уреди на компанијата. Целиот систем е софистициран, прецизен,
но во исто време лесен за употреба, со едноставен и "user friendly" дизајниран интерфејс.

Повеќе информации на: www.isispropaganda.mk
КОИ СМЕ НИЕШТО РАБОТИМЕПРОЕКТИКЛИЕНТИКОНТАКТ
корисници
профил
приказ
стапи во контакт
СОРАБОТНИЦИ
алијанса
претставување
UK   MK
follow us on: