Предмет

Уште една нова владина институција чија што задача е
многу одговорна и значајна за нашата македонска
економија. Преку изградбата на технолошко
индустриски развојни зони целта е да се привлече
вниманието на странските компании, потенцијални
инвеститори, да ја изберат Македонија како место за
нови инвестиции. Задача

- Дизајн и програмирање на веб страна со CMS,
  control management system за самостојно одржување
  и ажурирање на истата.
Решение

Веб страната изработена за Дирекцијата за технолошки
индустриски развојни зони треба да работи на брзо и
едноставо информирање на потенцијалните
инвеститори за сите бенефиции кои зоните ги нудат.
За таа цел беа програмирани различни модули кои го
олеснуваат пристапот кон сите информации на веб
страната. Од модулот за најнови вести со база на
постари и нови објави, пребарувач, е-билтен,
регулативи, интерактивни мапи за сите зони одделно,
прашалник, поволности до едноставен модул за
зголемување на фонт, сите работат во служба на брза
информација до крајниот корисник.
Во позадина работи и сложен CMS кој овозможува брз и
едноставен update и одржување на сите содржини на
страната.

www.fez.gov.mk

ДИРЕКЦИЈАТА ЗА ТЕХНОЛОШКИ ИНДУСТРИСКИ РАЗВОЈНИ ЗОНИкорисници
профил
приказ
стапи во контакт
© 2012  adverta Crative Studio
КОИ СМЕ НИЕШТО РАБОТИМЕПРОЕКТИКЛИЕНТИКОНТАКТ
СОРАБОТНИЦИ
алијанса
VAN DOORN BEVERAGES МИНИСТЕРСТВО ЗА КУЛТУРА АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТ ДТИРЗ ВИНАРИЈА СОПОТ ИМИКА МАГАЗИН WINE SPIRIT СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ АСТИБО МИН.ЗА ИНФОРМАТИЧКО ОПШТЕСТВО ФЛУИДИ ХОТЕЛ БИСЕР SYNERGY БИЗНИС ЦЕНТАР ЗДРУЖЕНИЕ НА МЛАДИ ПРАВНИЦИ МИНИСТЕРСТВО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ ROYALHOUSE иванаК. НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЈА ЗА ЕОПМ ЛИНЕА НЕПТУН
претставување
UK   MK
follow us on: