Предмет

Секогаш кога ќе помислите на модна индустрија во
Македонија прва асоцијација Ви е Астибо. Бренд со
долга традиција како на македонскиот така и на
светскиот пазар. Синоним за успешна македонска
компанија, вистински амбасадор на Македонската
текстилна индустрија.

Задача

- Развој и хостирање на современа и модерна
  корпоративна веб страна;
- Дизајн на каталог за колекција Пролет-Лето 2009 и
  Есен-Зима 2009;
- Изработка на ТВ рекламни видеа за колекциите
  Пролет-Лето 2009, Есен-Зима 2009 и Есен-Зима
2008.
The Solution

Посветивме огромно внимание во одбирањето и
обработката на фотографиите потребни за дизајнот
на каталозите. Дизајнот беше едноставен со
графички елементи кои ја симболизираат сезоната на
колекцијата. Финалниот изглед беше модерен и
современ и во исто време информираше во целост за
моделите од колекциите. Го подобривме
корпоративниот имиџ и преку новата веб страна која
нудеше хронолошки преглед и на останати колекции.
Навигацијата лесна со едноставен пристап кон
дизајнот. Акцентот ставен на моделите преку
внимателно одбраните фотографии.
Во 2009 год. за првпат Астибо доби нови и модерни
телевизиски и радио реклами, какви што овој бренд
заслужува.

АСТИБО МОДНА КУЌАкорисници
профил
приказ
стапи во контакт
© 2012  adverta Crative Studio
КОИ СМЕ НИЕШТО РАБОТИМЕПРОЕКТИКЛИЕНТИКОНТАКТ
СОРАБОТНИЦИ
алијанса
VAN DOORN BEVERAGES МИНИСТЕРСТВО ЗА КУЛТУРА АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТ ДТИРЗ ВИНАРИЈА СОПОТ ИМИКА МАГАЗИН WINE SPIRIT СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ АСТИБО МИН.ЗА ИНФОРМАТИЧКО ОПШТЕСТВО ФЛУИДИ ХОТЕЛ БИСЕР SYNERGY БИЗНИС ЦЕНТАР ЗДРУЖЕНИЕ НА МЛАДИ ПРАВНИЦИ МИНИСТЕРСТВО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ ROYALHOUSE иванаК. НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЈА ЗА ЕОПМ ЛИНЕА НЕПТУН
претставување
UK   MK
follow us on: