Размислувај “зелено”! Чувај ја Земјата чиста!

Аддверта креативно студио е пријател на животната средина. Ние ја препознаваме нашата голема одговорност за нашите идни генерации. Преку сoвесна употреба на водените ресурси, користењето на електричната енергија и сепарација на отпадот, постојано се обидуваме да го намалиме негативното влијание врз животната средина. 
КОИ СМЕ НИЕШТО РАБОТИМЕПРОЕКТИКЛИЕНТИКОНТАКТ
корисници
профил
приказ
стапи во контакт
© 2012  adverta Crative Studio
СОРАБОТНИЦИ
алијанса
претставување
UK   MK
follow us on: