Предмет

Унапредување на македонскиот спорт преку кампањи
во кои директно ќе се вклучат младите како столб на
иднината на спортот и државата воопшто.
Задача

- Графичко, видео и аудио осмислување на неколку
  кампањи за Агенцијата за Млади и Спорт;
- Дизајн и програмирање на веб страна;
- Индустриски дизајн и 3D модел на наградната
  статуетка "Спортски Оскар".
- Дизајн на карактер, 3D модел и анимација на
"Македон"- официјална маскота на агенцијата;
- 3D визуелизации на помошни фудбалски терени и 
  спортски сали.
Решение

Задоволството во работењето со Агенцијата за Млади
и Спорт е огромно, не само поради фактот дека
станува збор за соработка со вистински пионери во
развојот на спортот, туку и со сопственото
вложување станувате дел од многу кампањи кои
оставиле белег во македонското спортско,
општествено и културно живеење. Почнувајќи од
“Македонија Навива”, која ни ја подари спортска
химна испеана од неповторливиот Тоше Проевски,
потоа “Македонија Засекогаш”, која ни подари
преубави препеани стари македонски изворни песни,
потоа логото “Со срце за Македонија”, која стана
постојан украс на лицата на страстните навивачи, до
еден и единствениот  спортски настан “Спортски
Оскар” кој во 2008, 2009 и 2010 година на вистински
начин им се заблагодари на нашите спортски херои
за сите моменти на среќа кои ни ги подарија. Да не
го заборавиме и лавот “Македон” кој долго време ја
разубавуваше официјалната веб страна на агенцијата.
АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТкорисници
профил
приказ
стапи во контакт
© 2012  adverta Crative Studio
КОИ СМЕ НИЕШТО РАБОТИМЕПРОЕКТИКЛИЕНТИКОНТАКТ
СОРАБОТНИЦИ
алијанса
VAN DOORN BEVERAGES МИНИСТЕРСТВО ЗА КУЛТУРА АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТ ДТИРЗ ВИНАРИЈА СОПОТ ИМИКА МАГАЗИН WINE SPIRIT СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ АСТИБО МИН.ЗА ИНФОРМАТИЧКО ОПШТЕСТВО ФЛУИДИ ХОТЕЛ БИСЕР SYNERGY БИЗНИС ЦЕНТАР ЗДРУЖЕНИЕ НА МЛАДИ ПРАВНИЦИ МИНИСТЕРСТВО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ ROYALHOUSE иванаК. НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЈА ЗА ЕОПМ ЛИНЕА НЕПТУН
претставување
UK   MK
follow us on: