Предмет

Фантастична нова идеја. За првпат во Македонија да се
доближи виното и гастрономијата кон читателите а со
тоа и да се подигне културата на живеењето.
Уметноста на готвењето, виното и винските региони,
фотографијата, фолклорот, поезијата, музиката
достапна до секој читател.


Задача

- Графичко уредување и припрема за принт на магазин
  за вино и животен стил Wine Spirit.
Решение

Самата содржина на овој магазин бараше од нас и
правецот на дизајнот да го движиме во правец на
уметничко дело испечатено на стотина страни. Во
секоја страна посветувавме големо внимание, секоја
фотографија беше внимателно одбрана, секој текст
беше поставен така за да полесно допре до
читателот и го задржи подолго неговото внимание.
Горди сме што овој магазин читателите го чуваат во
своите библиотеки, бидејќи за нив претставува еден
вид на енциклопедија од која во секое време можат
да дознаат нешто повеќе за виното и животниот
стил. 

МАГАЗИН WINE SPIRITкорисници
профил
приказ
стапи во контакт
© 2012  adverta Crative Studio
КОИ СМЕ НИЕШТО РАБОТИМЕПРОЕКТИКЛИЕНТИКОНТАКТ
СОРАБОТНИЦИ
алијанса
VAN DOORN BEVERAGES МИНИСТЕРСТВО ЗА КУЛТУРА АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТ ДТИРЗ ВИНАРИЈА СОПОТ ИМИКА МАГАЗИН WINE SPIRIT СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ АСТИБО МИН.ЗА ИНФОРМАТИЧКО ОПШТЕСТВО ФЛУИДИ ХОТЕЛ БИСЕР SYNERGY БИЗНИС ЦЕНТАР ЗДРУЖЕНИЕ НА МЛАДИ ПРАВНИЦИ МИНИСТЕРСТВО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ ROYALHOUSE иванаК. НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЈА ЗА ЕОПМ ЛИНЕА НЕПТУН
претставување
UK   MK
follow us on: