• ВЕБ Дизајн

  • Креирање на концепт и графички дизајн на содржински страни
  • Регистрација на домејн и хостирање на ВЕБ страни
  • Програмирање (Flash, XHTML, PHP, ASP, ASP.NET, jquery)
  • Дата база (mySql, PostgreSQL, MSSQL, Oracle)
  • Одржување и ажурирање
  • Анимирани ВЕБ банери и други апликации за веб маркетинг

 • Андроид апликации

  • Развивање на Андроид апликации за општа намена
  • Развивање на системи за управување со содржини (CMS) со
  Андроид and/or Web frontend and backend
  • Развивање на апликации кои работат на вкрстени платформи
  (Android, Windows Phone, iOS)

 • Desktop апликации

  • Развивање на апликации за Windows платформи
  • Развивање на апликации за Mac OS платформи
  • Развивање на апликации за Linux платформи
  • Развивање на апликации кои работат на вкрстени платформи

 • Графички дизајн и припрес

  • Графички дизајн и подготовка за печат на сите типови на принт
  материјали: постери, летоци, брошури, каталози, билборди,
  ситилајти, налепници, покани итн.
  • Јазична адаптација на принт материјали: каталози, брошури итн.
  • Илустрации

 • Корпоративен идентитет

  • Име на компанија
  • Визуелен идентитет
  • Лого
  • Материјали за бизнис комуникација: визит карти, меморандуми,
  пликоа, темплејти-урнеци за фактури
  • Техничко упатство за графички стандарди при употреба на визуелниот идентитет

 • Дизајн на продукт и пакување

  • Креирање на име - препознатлив бренд
  • Графички дизајн на етикети
  • 3Д дизајн на пакување
  • 3Д приказ на продуктот на слика со висока резолуција
  • Изработка на штанци

 • Ретуширање

  • Ретуширање на дигитални фотографии со висока резолуција
  погодени за комерцијална работа
  • Услуги за професионално фото ретуширање за:
  фото модели, фотографи, издаваштво, реклама, веб сајт
  • Монтажа и фото ретуширање
  • Креативно ретуширање.

 • Печатење

  • Координација и супервизија при принт на сите видови на
  принт материјали: постери, налепници, летоци, брошури,
  каталози, различни типови на пакување, како и етикети на
  сите принт технологии: oфсет, рото, дигитал, флексо и сите
  останати завршни доработки

 • Видео продукција

  • Продукција на ТВ реклами адаптација/синхронизација
  • Продукција на промотивни, корпоративни видеа и
  документарни филмови
  • Монтажа на видео и аудио материјали
  • Постпродукција
  • Архивирање (DVD, miniDV, BetaCAM)
  • Професионални, корпоративни CD/DVD презентации (authoring)

 • Аудио продукција

  • Професионално снимање на глас (voiceover) во "глува соба" со
  професионален ниско-шумен микрофон модел RODE NT2-A,
  M-AUDIO Fast Track Аудио карта, SHURE SRH440 слушалки
  • Радио реклами, адаптација/синхронизација
  • Монтажа на претходно снимени аудио материјали
  • Аудио ефекти
  • Компонирање на авторска (copyright) музика

 • • Анимација на 2Д објекти и графички елементи
  • Пред-продукција (сценарио, сториборд, дизајн на карактери,
  подготовка на позадини)
  • Key анимација
  • 2Д анимирани филмови

 • • 3Д карактери (modeling/skinning/rigging/mapping/animation)
  • Моделирање и анимација на три-димензионални објекти
  • Изработка на слики со висока резолуција од 3Д објекти
  • Монтажа на 3Д објекти во реална околина-позадина
  • Визуелизација на внатрешна и надворешна 3Д архитектура
  • 3Д мултимедијална презентација

 • Индустриски дизајн

  • Концепт на дизајнот
  • Дизајн на 3Д продукт
  • Изработка на детални цртежи
  • Изработка на модели од глина
  • 3Д принтање

 • Пост-продукција и спец. ефекти

  • Чистење на хрома- плава и зелена позадина
  • Тракирање на движење и колор корекција на слика и видео
  • Изработка на дигитални сетови, дигитални околини и
  позадини конечни/бесконечни
  • Монтажа
  • Комбинирање и пост-продукцијаКОИ СМЕ НИЕШТО РАБОТИМЕПРОЕКТИКЛИЕНТИКОНТАКТ
корисници
профил
приказ
стапи во контакт
© 2012  adverta Crative Studio
СОРАБОТНИЦИ
алијанса
претставување
UK   MK
follow us on: