Предмет

Нашето пријателство со оваа маркетинг агенција
продуцираше неколку успешно завршени проекти во
изминатите 4 години. Пред се наша работа беше
изработка на 3Д рендери кои идеално се вклопуваа
во модерните и креативни решенија на Имика.

Задача

- 3Д моделирање;
- 3Д анимација;
- Рендер на 3Д фотографии со висока резолуција.

Решение

Соработката со ИМИКА е секогаш возбудлива и
единствена. Нивните барања се конкретни а нивната
потрага по совршенство во секој детал едноставно
фасцинира. Затоа и е секогаш лесно техничкиот дел
кој е наша задача, да биде сработен ефикасно, брзо
и квалитетно.
ИМИКА ДРАФТФЦБкорисници
профил
приказ
стапи во контакт
© 2012  adverta Crative Studio
КОИ СМЕ НИЕШТО РАБОТИМЕПРОЕКТИКЛИЕНТИКОНТАКТ
СОРАБОТНИЦИ
алијанса
VAN DOORN BEVERAGES МИНИСТЕРСТВО ЗА КУЛТУРА АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТ ДТИРЗ ВИНАРИЈА СОПОТ ИМИКА МАГАЗИН WINE SPIRIT СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ АСТИБО МИН.ЗА ИНФОРМАТИЧКО ОПШТЕСТВО ФЛУИДИ ХОТЕЛ БИСЕР SYNERGY БИЗНИС ЦЕНТАР ЗДРУЖЕНИЕ НА МЛАДИ ПРАВНИЦИ МИНИСТЕРСТВО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ ROYALHOUSE иванаК. НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЈА ЗА ЕОПМ ЛИНЕА НЕПТУН
претставување
UK   MK
follow us on: