ИСИСTM ДТ ПРОПАГАНДА е основана 2010 год. Основачите на оваа млада компанија имаат една деценија искуство во
областа на маркетингот. Ова искуство беше основа за мисијата на оваа компанија - промовирање на нови и уникатни
начини на рекламирање.

За нас иновацијата во маркетингот е водечка мисла која не води и по која се движиме. Вашиот бизнис, Вашиот производ
и нивната промоција е нашиот врвен приоритет.

Нашите системи се единствени на Македонскиот пазар и пошироко и како такви нудат и единствен начин на
презентација на Вашите производи и оформување на Вашите маркетинг стратегии.

Цврсто сме убедени дека користењето на нашите системи ќе придонесе до брз развој на Вашиот бизнис.

www.isispropaganda.mk
КОИ СМЕ НИЕШТО РАБОТИМЕПРОЕКТИКЛИЕНТИКОНТАКТ
корисници
профил
приказ
стапи во контакт
© 2012  adverta Crative Studio
СКУПИКС Студио ИСИС пропаганда
СОРАБОТНИЦИ
алијанса
претставување
UK   MK
follow us on: